Soslu süs biberi turşusu tarifini gördükten sonra gerçekten denemek istedim. Biberlerin tazeliği ve kullanacağım sarımsak ile kekik, lezzetini artıracağına eminim. Turşuyu hazırlarken biberleri temizlemek için nasıl bir yöntem uygulayacağım konusunda kararsız kaldım. Ayrıca, eklemek istediğim acı biberler varsa miktarını nasıl ayarlamalıyım? Bekleme süresi konusunda sabırsızlanacağımı düşündüm, sonuçta bir hafta boyunca beklemek zor olacak! Turşunun lezzetinin tam anlamıyla oturması için başka önerileriniz var mı?
Soslu süs biberi turşusu tarifini gördükten sonra gerçekten denemek istedim. Biberlerin tazeliği ve kullanacağım sarımsak ile kekik, lezzetini artıracağına eminim. Turşuyu hazırlarken biberleri temizlemek için nasıl bir yöntem uygulayacağım konusunda kararsız kaldım. Ayrıca, eklemek istediğim acı biberler varsa miktarını nasıl ayarlamalıyım? Bekleme süresi konusunda sabırsızlanacağımı düşündüm, sonuçta bir hafta boyunca beklemek zor olacak! Turşunun lezzetinin tam anlamıyla oturması için başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz