Kavanozda biber turşusu yapmayı düşündüğünüzde hangi adımları izlediğinizi merak ediyorum. Özellikle biberleri doğru şekilde hazırlamak, sarımsakları eklemek ve turşu suyunu oluşturmak konusunda herhangi bir zorluk yaşadınız mı? Ayrıca, turşunun lezzetini artırmak için eklediğiniz özel baharatlar var mı? Fermentasyon süreci hakkında ne düşünüyorsunuz, 1-2 hafta beklemek sizin için yeterli oldu mu? Bu deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Kavanozda biber turşusu yapmayı düşündüğünüzde hangi adımları izlediğinizi merak ediyorum. Özellikle biberleri doğru şekilde hazırlamak, sarımsakları eklemek ve turşu suyunu oluşturmak konusunda herhangi bir zorluk yaşadınız mı? Ayrıca, turşunun lezzetini artırmak için eklediğiniz özel baharatlar var mı? Fermentasyon süreci hakkında ne düşünüyorsunuz, 1-2 hafta beklemek sizin için yeterli oldu mu? Bu deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz