Kuru fasulye yaparken bu tarifteki adımları takip etmek oldukça keyifli mi? Özellikle fasulyeleri bir gece önceden ıslatmanın pişirme süresini kısaltması ve lezzetini artırması beni hep şaşırtır. Zeytinyağı ile kavrulan soğan ve biberlerin o muhteşem kokusu mutfakta yayıldığında, sabırsızlanmamak elde değil. Domates ve sarımsak ekleyince yemeğin tadı daha da zenginleşiyor mu? Pişirme süresinin ardından yemeğin dinlendirilmesi gerektiğini bilmek de önemli; bu aşama gerçekten lezzeti artırıyor mu? Yanında pilav ve turşu ile servis etmek çok hoş bir kombinasyon, değil mi? Kuru fasulyenin besleyici özelliği ve sebzelerle zenginleşmesi, bu tarifi mutlaka denememiz için iyi bir neden sunuyor!
Kuru fasulye yaparken bu tarifteki adımları takip etmek oldukça keyifli mi? Özellikle fasulyeleri bir gece önceden ıslatmanın pişirme süresini kısaltması ve lezzetini artırması beni hep şaşırtır. Zeytinyağı ile kavrulan soğan ve biberlerin o muhteşem kokusu mutfakta yayıldığında, sabırsızlanmamak elde değil. Domates ve sarımsak ekleyince yemeğin tadı daha da zenginleşiyor mu? Pişirme süresinin ardından yemeğin dinlendirilmesi gerektiğini bilmek de önemli; bu aşama gerçekten lezzeti artırıyor mu? Yanında pilav ve turşu ile servis etmek çok hoş bir kombinasyon, değil mi? Kuru fasulyenin besleyici özelliği ve sebzelerle zenginleşmesi, bu tarifi mutlaka denememiz için iyi bir neden sunuyor!
Cevap yaz