Biber turşusu yaparken en çok merak ettiğim şey, biberlerin nasıl hazırlanması gerektiği. Biberleri yıkayıp sap kısımlarını temizlemek dışında, ortadan ikiye kesmek mi yoksa bütün bırakmak mı daha iyi? Ayrıca, sarımsak kullanmak isterseniz, dişleri nasıl hazırlamak gerekiyor? Kavanozu sterilize etmenin en güvenilir yöntemi hangisi? Tüm bu adımları takip ettiğimde turşunun lezzeti nasıl olur?
Biber turşusu yaparken en çok merak ettiğim şey, biberlerin nasıl hazırlanması gerektiği. Biberleri yıkayıp sap kısımlarını temizlemek dışında, ortadan ikiye kesmek mi yoksa bütün bırakmak mı daha iyi? Ayrıca, sarımsak kullanmak isterseniz, dişleri nasıl hazırlamak gerekiyor? Kavanozu sterilize etmenin en güvenilir yöntemi hangisi? Tüm bu adımları takip ettiğimde turşunun lezzeti nasıl olur?
Cevap yaz