Maraş biberi turşusunu yapmayı hiç denediniz mi? Bu yazıda bahsedilen adımları izleyerek, evde lezzetli bir turşu hazırlamak oldukça kolay görünüyor. Özellikle kış aylarında sofralarda bulunması gereken bir lezzet! Ayrıca kullanılması gereken malzemelerin taze ve kaliteli olması gerektiği vurgulanmış, bu da turşunun tadını etkileyecektir. Sizce, biberlerin acılığını azaltmak için tohumlarını çıkarmak faydalı mı, yoksa o acılık turşuya ayrı bir tat katar mı?
Maraş biberi turşusunu yapmayı hiç denediniz mi? Bu yazıda bahsedilen adımları izleyerek, evde lezzetli bir turşu hazırlamak oldukça kolay görünüyor. Özellikle kış aylarında sofralarda bulunması gereken bir lezzet! Ayrıca kullanılması gereken malzemelerin taze ve kaliteli olması gerektiği vurgulanmış, bu da turşunun tadını etkileyecektir. Sizce, biberlerin acılığını azaltmak için tohumlarını çıkarmak faydalı mı, yoksa o acılık turşuya ayrı bir tat katar mı?
Cevap yaz