Küçük biber turşusu yapımını denemek istiyorum ama özellikle fermentasyon sürecinde dikkat etmem gereken noktalar neler? Bu süreçte su seviyesinin düşmesi gibi durumlarla karşılaşır mıyım? Ayrıca, turşunun lezzetini kontrol etmek için ne zaman tadım yapmalıyım? Merak ettiğim bir diğer şey ise, turşunun daha hızlı olgunlaşması için en uygun zaman dilimi nedir? Bu konuda bana yardımcı olabilir misin?
Küçük biber turşusu yapımını denemek istiyorum ama özellikle fermentasyon sürecinde dikkat etmem gereken noktalar neler? Bu süreçte su seviyesinin düşmesi gibi durumlarla karşılaşır mıyım? Ayrıca, turşunun lezzetini kontrol etmek için ne zaman tadım yapmalıyım? Merak ettiğim bir diğer şey ise, turşunun daha hızlı olgunlaşması için en uygun zaman dilimi nedir? Bu konuda bana yardımcı olabilir misin?
Cevap yaz