Közlenmiş yeşil kapya biber turşusunu yaparken, biberlerin kelerini seçerken hangi taze ve sağlıklı olanlarını alıyorsunuz? Bu aşama, turşunun lezzeti üzerinde büyük bir etkiye sahip. Ayrıca, biberleri közlerken, bu işlemin tam olarak nasıl yapıldığını merak ettim. Fırında mı yoksa ocakta mı közlemek daha iyi sonuç veriyor? Turşu karışımını hazırlar iken sirke tercihini yaparken hangi çeşidi seçiyorsunuz? Elma ya da üzüm sirkesi arasındaki farklar, turşunuzun tadını nasıl etkiliyor? Sarımsak eklemek de isteğe bağlıymış ama onu da eklesek mi acaba? Son aşamada, kavanozları nasıl sterilize ediyorsunuz? Ayrıca, kavanozda bekleme süresiyle ilgili biraz daha bilgi verirseniz, hangi koşullar altında daha iyi sonuç alırsınız? Başka baharatlar ekleyerek lezzeti nasıl çeşitlendiriyorsunuz? Gerçekten merak ettim, bu tarifle yapacağınız turşular, misafirlerinizi etkilemek için harika bir alternatif olabilir. Acaba evde denediğinizde sonuç nasıl oldu?
Közlenmiş yeşil kapya biber turşusunu yaparken, biberlerin kelerini seçerken hangi taze ve sağlıklı olanlarını alıyorsunuz? Bu aşama, turşunun lezzeti üzerinde büyük bir etkiye sahip. Ayrıca, biberleri közlerken, bu işlemin tam olarak nasıl yapıldığını merak ettim. Fırında mı yoksa ocakta mı közlemek daha iyi sonuç veriyor? Turşu karışımını hazırlar iken sirke tercihini yaparken hangi çeşidi seçiyorsunuz? Elma ya da üzüm sirkesi arasındaki farklar, turşunuzun tadını nasıl etkiliyor? Sarımsak eklemek de isteğe bağlıymış ama onu da eklesek mi acaba? Son aşamada, kavanozları nasıl sterilize ediyorsunuz? Ayrıca, kavanozda bekleme süresiyle ilgili biraz daha bilgi verirseniz, hangi koşullar altında daha iyi sonuç alırsınız? Başka baharatlar ekleyerek lezzeti nasıl çeşitlendiriyorsunuz? Gerçekten merak ettim, bu tarifle yapacağınız turşular, misafirlerinizi etkilemek için harika bir alternatif olabilir. Acaba evde denediğinizde sonuç nasıl oldu?
Cevap yaz