Biber dolmasının kısık ateşte pişirme süresi hakkında verdiğin bilgiler oldukça faydalı. Peki, bu süreleri etkileyen iç harcın malzemelerini nasıl seçmek gerektiğini düşünüyorsun? Özellikle pirincin önceden haşlanıp haşlanmamasının pişirme süresine etkisi hakkında ne dersin? Ayrıca, pişirme sırasında dolmaların kontrol edilmesi gerektiğini belirttin, bu kontrol sırasında nelere dikkat etmek gerektiğini de paylaşır mısın?
Biber dolmasının kısık ateşte pişirme süresi hakkında verdiğin bilgiler oldukça faydalı. Peki, bu süreleri etkileyen iç harcın malzemelerini nasıl seçmek gerektiğini düşünüyorsun? Özellikle pirincin önceden haşlanıp haşlanmamasının pişirme süresine etkisi hakkında ne dersin? Ayrıca, pişirme sırasında dolmaların kontrol edilmesi gerektiğini belirttin, bu kontrol sırasında nelere dikkat etmek gerektiğini de paylaşır mısın?
Cevap yaz