Acı süs biberi turşusunu yapmayı düşündüğünde hangi malzemeler gerekli olup olmadığını merak ettim. Özellikle acı biberlerin fermente edilmesi ile nasıl farklı bir lezzet elde edildiği ilginç. Malzemeler kısmında belirtilen tuz, sirke ve limon tuzu gibi malzemelerin oranlarının nasıl bir etki yarattığını deneyimleyebilmeyi çok isterim. Ayrıca, turşunun dinlendirme süreci gerçekten de lezzetini artırıyor mu? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Acı süs biberi turşusunu yapmayı düşündüğünde hangi malzemeler gerekli olup olmadığını merak ettim. Özellikle acı biberlerin fermente edilmesi ile nasıl farklı bir lezzet elde edildiği ilginç. Malzemeler kısmında belirtilen tuz, sirke ve limon tuzu gibi malzemelerin oranlarının nasıl bir etki yarattığını deneyimleyebilmeyi çok isterim. Ayrıca, turşunun dinlendirme süreci gerçekten de lezzetini artırıyor mu? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz