Yeşil biber dolması için iç harcı hazırlamak gerçekten de dikkat gerektiren bir süreç gibi görünüyor. Pirinçlerin önceden ıslatılması ve nişastasının çıkarılması, biberin iç harcının daha lezzetli olmasını sağlıyor. Peki, soğanların kavrulması sırasında hangi aromaların ön plana çıkması gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, biberlerin doldurulması sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta nedir? Biberlerin çok sıkı doldurulması gerektiği belirtilmiş, ama bunun dışında pişirme sürecinde dikkat edilmesi gereken başka bir şey var mı?
Yeşil biber dolması için iç harcı hazırlamak gerçekten de dikkat gerektiren bir süreç gibi görünüyor. Pirinçlerin önceden ıslatılması ve nişastasının çıkarılması, biberin iç harcının daha lezzetli olmasını sağlıyor. Peki, soğanların kavrulması sırasında hangi aromaların ön plana çıkması gerektiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, biberlerin doldurulması sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta nedir? Biberlerin çok sıkı doldurulması gerektiği belirtilmiş, ama bunun dışında pişirme sürecinde dikkat edilmesi gereken başka bir şey var mı?
Cevap yaz